LJEVUSA

Ovo je nesto sto ja jako cesto pravim za veceru ili dorucak,ja kombinujem psenicno i heljdino brasno ali ako nemate heljdinog brasna moze da se napravi samo sa psenicnim.....

mera za umak:300 GR KAJMAKA ILI SIRA IZMESATI SA 1 JAJETOM I MALO MLEKA POSOLITI MALO AKO KAJMAK NIJE SLAN....

mera za jednu tepsiju:8 PUNIH KASIKA PSENICNOG BRASNA,2 KASIKE HELJDINOG BRASNA POMESATI MALO ,POSOLITI I UMESITI SA VODOM DA DOBIJETE TESTO MALO GUSCE NEGO ZA PALACINKE.U TEPSIJU STAVITI KASIKU MASTI I STAVITI U RERNU NA 200 STEPENI DA SE MAST UGREJE, ONDA IZLITI TESTO I PECI U RERNI PRED KRAJ ZALITI SA UMAKOM I VRATITI U RERNU DA SE ZAPECE....

Primjedbe

Popularni postovi